Sidhuvud Till Strömsunds kommuns startsida

|  Om webbplatsen  |  Felanmälan  |  Kontakt  |  A - Ö  |  Translate |

25 mars 2017

Intresseanmälan

för arbete inom kommunens verksamheter. Ref nr 1701.

Vill du arbeta med att göra skillnad, på riktigt? Är du intresserad av andra människor och vill du delta i att utveckla samhället.

Strömsunds kommun är en stor arbetsgivare med cirka 1.300 anställda. Att jobba i Strömsunds kommun innebär att du jobbar på uppdrag från kommunmedborgarna.

I Strömsunds kommun kommer det att finnas ett stort behov av ny personal framöver. Även om vi inte i dagsläget kan erbjuda arbete tillsvidare är vi i behov av vikarier för kortare eller längre perioder inom våra verksamheter runt om i kommunen. Det största behovet av personal finns idag inom vård och omsorg, barnomsorg, lokalvård och kök. För dessa verksamheter utveckals just nu en bemanningsverksamhet som stöttar verksamheterna i rekrytering av vikarier.

Arbetsuppgifter

De kommunala jobben handlar om yrken där vi finns för barn och ungdomar i förskola och skola, för våra äldre inom äldreomsorgen eller som stöd och hjälp till funktionsnedsatta. För att få dessa verksamheter att fungera behövs anställda som jobbar med kost, lokalvård, vaktmästeri och annan service.

Kommunen har också anställda som servar de som är bosatta i kommunen med vatten, vägar, sophämtning och andra samhällsinriktade insatser.

Anmäl dig i HR supporten

Anmäl ditt intresse här och lägg in dina uppgifter i HR Supporten.

Du kommer att ligga aktiv i kommunens register fram till årets slut. Det innebär att du måste göra en ny intresseanmälan inför nästa år och kan då uppdatera ditt CV med aktuell information.

Denna intresseanmälan gäller inte som ansökan till lediga tjänster. Du måste aktivt söka de lediga jobb som finns hos oss genom att göra en ny ansökan för respektive tjänst. Här hittar du alla lediga jobb

Fyll i din intresseanmälan härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Kontakt
Inför rekryteringsarbetet har Strömsunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med andra mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

© Strömsunds kommun – Box 500 – 833 24 Strömsund – telefon 0670-161 00  – stromsunds.kommun@stromsund.se  
Organisationsnummer: 212000-2486 – Om webbplatsenLogga in