Sidhuvud Till Strömsunds kommuns startsida

|  Om webbplatsen  |  Felanmälan  |  Kontakt  |  A - Ö  |  Translate |

25 mars 2017

Att starta företag

Har du ett företag eller drömmer du om att starta eget? I Strömsunds kommun finns cirka 1 100 företag och det finns plats för fler företag och flera entreprenörer. Om du inte har en egen affärsidé, kanske du är intresserad av att köpa ett befintligt företag som du kan driva vidare och utveckla?

Det lokala näringslivet kännetecknas av ett starkt lokalt engagemang och många duktiga entreprenörer. Det finns en stor branschbredd, men tyngdpunkten är främst inom betong, mekanik, trä och turism. Många av företagen är enmansföretag, men det finns även större företag som är marknadsledande inom sina branscher.

Att driva företag

Fördelen med att driva företag i Strömsunds kommun är att här finns goda rekryteringsmöjligheter, låga kostnader och möjlighet till stressfri miljö.

Strömsunds Utvecklingsbolag (SUAB) vill att det ska vara smidigt för dig att etablera en verksamhet i Strömsunds kommun. SUAB kan lotsa dig genom processen att starta ett företag och frågor kring rekrytering, utbildning och lokaler. SUAB:s tjänster är kostnadsfria och de arbetar under sekretess.

Mer information: www.stromsund.se/naringslivöppnas i nytt fönster
SUAB på Facebook: www.facebook.com/suab.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Checklista – starta företag
På www.verksamt.se kan du ta fram en individuellt anpassad checklista med information om vad du behöver inför din företagsstart. www.verksamt.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Lediga jobb

Strömsunds kommun har en mångfald av yrken och människor. Kanske något av dem kan passa dig?
Lediga jobb i Strömsund kommunlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Kontakt

© Strömsunds kommun – Box 500 – 833 24 Strömsund – telefon 0670-161 00  – stromsunds.kommun@stromsund.se  
Organisationsnummer: 212000-2486 – Om webbplatsenLogga in