| Press

Strömsundshjärtat


VISIT STRÖMSUND


Lyssna på sidan Lyssna

Sikåsdagarna 2024

Hembygdsparken, Sikås

Den sista helgen i juni är det dags för sommarens höjdpunkt med festligheter under tre dagar i vackra Sikås.

Under dagarna tre samlas människor från när och fjärran för att umgås och ha trevligt under de olika aktiviteterna som erbjuds. Vår tanke är att det ska finnas något för alla!

 

Allt är, i skrivande stund, inte satt i sten, men vi kan redan nu locka med vårt "husband" Patriks Combo som återkommer till Kruskalaset som äger rum under söndagen.

 

Under fredagen den 28 juni kommer det att ordnas musikquiz nere i Hembygdsparken i Sikås. Coldshine kommer och leder de tävlande genom det musikaliska äventyret. Anmäl ett lag eller bli indelad i ett lag på plats, allt är möjligt. Under kvällen finns det fika och andra godsaker att köpa i kiosken.

 

Under lördagen den 29 juni är det Byaloppis på förmiddagen, där försäljare finns utplacerade runt vår vackra by och kunderna får åka runt och handla. Det brukar finnas fika och mat att köpa under dagen.

 

Eftermiddagen är under arbete och vi arbetar för att kunna återupprepa fjolårets succé med Countryfest - håll hatten redo för en höjdarkväll. Till den här kvällen anmäler ni er så håll utkik efter vår facebookgrupp "Sikåsdagarna" för mer information när det börjar dra ihop sig.

 

Under söndagen 30 juni är det dags för Kruskalas nere i Hembydgsparken, en härlig avslutning på helgens äventyr! Förra året fanns det över 50 olika kaksorter att välja på och vi hoppas kunna matcha det rekordet även i år. Patriks combo kommer att stå för underhållningen, något vi verkligen ser fram emot då de stod för en formidabel succé förra året! Under dagen kommer det att finnas olika aktiviteter för barn bland annat ansiktsmålning och en tipsrunda runt vår trollstig.

 

Dagen avslutas med att Hederspriset Årets Sikåsare delas ut; en fin utmärkelse som delats ut till många duktiga Sikåsare genom åren.


Välkommna!

Övrig information

Kontaktinformation arrangör

Laila Sandqvist, 070-399 74 62

laila.sandqvist@stromsund.se


Prisinformation

Kontakta arrangör för mer info.


Information om tillgänglighet

Parkering

Kontakta oss

Senast ändrad/granskad: