Lyssna på sidan Lyssna

Rösta på Årets serviceföretag 2024

Efter förslag från allmänheten har Näringsliv och utveckling röstat fram följande tre kandidater. Nu är det allmänheten som avgör – lämna din röst senast den 8 september.

Allmänheten har lämnat följande motiveringar:

Rid i Jorm

(Turismföretag i Jormvattnet)


Motivering

Med sina många år i branschen har de utvecklat en unik och välkomnande oas. Om det så är middag, boende eller Islandshästridning man har bokat hos dem så får de alltid gästen att vilja komma tillbaka. Deras genuina mathantverk, bemötande och hand med hästarna är outstanding.

Dollarstore Strömsund

(Detaljhandelsbutik)


Motivering

På Dollarstore i Strömsund blir du alltid mottagen med ett leende och öppna armar. Här finns en driven, engagerad och trevlig personal som alltid sätter kunden i fokus. Även om personalen har fullt upp så släpper de allt då kunden frågar om hjälp.

 

Här finns aldrig några problem, endast lösningar. Med en bra laganda och ett ”vi” istället för ”dom” eller ”jag” så hittar personalen alltid ett sätt att jobba framåt och hela tiden utvecklas. Det tyder bara på en sak - Dollarstore i Strömsund har guldservice!

Stiernas Redovisningsbyrå AB

(Redovisnings- och bokföringsbyrå i Gåxsjö)


Motivering

Alltid glada, trevliga, hjälpsamma och professionella! Med mångårig erfarenhet i branschen känner man sig alltid trygg med deras tjänster och råd. Stiernas Redovisningsbyrå är mycket väl värda en egen stjärna i guld!


Sista dag att rösta på Årets serviceföretag är den 8 september klockan 23.59.
Markera det företag som du vill lägga din röst på * (obligatorisk)
Markera det företag som du vill lägga din röst på



Mina uppgifter
Mina uppgifter



Fakta

God service och vänligt bemötande gör ett område attraktivt att besöka, bo, verka och leva i. Gott värdskap och gott bemötande är en framtidsfråga för vårt län.


Därför arrangerar Jämtland Härjedalen turism (JHT) och länets kommuner Guldstjärnan.


Länsfinalen hålls i februari 2025.

Kontakta oss

Näringsliv och utveckling

Box 500

833 24 Strömsund

Kontakta kommunen

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: